Hem & Trädgård / Grillar & Stekhällar / Grillar Kamado
Över 17 års erfarenhet av näthandel
ALLTID minst 800st badkar i lager
Rådgivning inför ert köp

Hem & Trädgård / Grillar & Stekhällar / Grillar Kamado

En multifunktionell keramikgrill med vilken du kan röka, grilla, baka och laga all typ av mat. Möjligheterna är obegränsade!
Uppleva Grillkonstens Mästerverk med Kamado-Grillar

Kamado-grillar har revolutionerat konsten att grilla och tillhandahåller en upplevelse som är unik och oöverträffad. Medan traditionella grillar är effektiva för att laga mat utomhus, tar Kamado-grillar det till nästa nivå med sina många fördelar och mångsidighet.

Mångsidighet: En av de främsta fördelarna med Kamado-grillar är deras mångsidighet. Dessa grillar kan användas för att grilla, röka, baka och till och med för att laga långsamma köttstekar. Den keramiska designen och den isolerande förmågan gör att de behåller värmen på ett effektivt sätt och ger möjlighet till långsam tillagning vid låga temperaturer såväl som hög temperaturgrillning.

Jämn Värmefördelning: Tack vare den keramiska konstruktionen och det smarta luftflödssystemet hos Kamado-grillar fördelas värmen jämnt över hela grillen. Detta resulterar i en mer enhetlig tillagning av maten och eliminerar "varma fläckar" som ibland kan förekomma på traditionella grillar.

Bevarar Saftighet och Smak: Den isolerande keramiska designen hos Kamado-grillar innebär att de behåller fukten i maten, vilket resulterar i saftigare och mer smakfulla rätter. Dessutom kan du använda röksmulor och träflis för att lägga till en extra dimension av smak till din matlagning, vilket ger en autentisk rökig smak som är svår att återskapa på andra grillar.

Energisnål: Trots att de kan nå höga temperaturer och behålla värmen under lång tid, är Kamado-grillar överraskande energisnåla. Den keramiska konstruktionen kräver mindre bränsle än traditionella grillar för att upprätthålla önskad temperatur, vilket kan spara pengar och minska miljöpåverkan på lång sikt.

Estetiskt Tilltalande: Utöver sina fantastiska matlagningsförmågor är Kamado-grillar även estetiskt tilltalande. Deras eleganta och tidlösa design gör dem till en attraktiv tillskott till trädgården eller uteplatsen, och de kan vara en samtalspunkt vid alla utomhusevenemang.

Kamado Kolgrill XXL 26" - BBQ life
Kamado kolgrill 26"
Grillyta 59 cm
9995 kr / 16995 kr
Köp!
Info
Kamado Rocket Stove 4in1 - BBQ life
Elegant kamado grill/spis
20,5"
8995 kr / 14995 kr
Köp!
Info
KAMADO SUMO MAXI 25 GRÖN
KAMADO SUMO MAXI 25″ GRÖN
14995 kr
Köp!
Info
KAMADO SUMO MAXI 25 SVART
KAMADO SUMO MAXI 25″ SVART
14995 kr
Köp!
Info
KAMADO SUMO MIDI 21 GRÖN
KAMADO SUMO MIDI 21″ GRÖN
10995 kr
Köp!
Info
KAMADO SUMO MIDI 21 SVART
KAMADO SUMO MIDI 21″ SVART
10995 kr
Köp!
Info
PIZZASKÄRARE  ACACIA
PIZZASKÄRARE – ACACIA
119 kr / 199 kr
Köp!
Info
PIZZASPADE
PIZZASPADE
299 kr / 399 kr
Köp!
Info
PIZZASPADE ACACIA
PIZZASPADE ACACIA
299 kr / 349 kr
Köp!
Info
PIZZASTEN BAKSTEN 38cm
Pizzasten Baksten 38cm
399 kr
Köp!
Info