Service & Reparation av spabad
Över 17 års erfarenhet av näthandel
ALLTID minst 800st badkar i lager
Rådgivning inför ert köp

Service & Reparation av spabadService & Reparation av spabad i Örebro

Trygghandel.se erbjuder service och reparationer av spabad i Örebro och mellansverige. Vi ser till att ditt spabad mår bra och fungarar som det ska. Spabad utrustade med något av Balboas styrssysem är vår specialitet. 

I takt med att försäljningen av våra spabad ökat och branchen i stort har haft hög tillväxt de senaste åren har vi valt att utöka vår serviceorganisation för spabad. För kunder hos Trygghandel.se har det alltid varit självklart för oss att hjälpa till när ett problem uppstått. Med vår breda kompetens finns nu möjlighet att hjälpa spabads-ägare oavsett märke eller modell. Vårt specialistområde är spabad med styrsystem från amerikanska tillverkaren Balboa.

Vi utför alla typer av sevicearbeten eller reparationer på ditt spabad. Trygghandels service-team har, likt butiken och lagret, sin bas i Örebro. Vi servar och reparerar spabad i Örebro och mellansverige.

Har du problem eller vill ha en grundlig översyn av ditt spabad? Tveka inte att kontakta oss. Skicka oss ett mejl med lite bilder på ditt spabad samt en kortare beskrivning om vad som inte fungerar som det ska, eller vad du vill ha hjälp med. Vi kan då göra en första bedömning om vad som kan behöva göras.

info@trygghandel.se

0771-22 20 30

Radiatorvägen 7 
702 27 Örebro