Tubtainer underhållsvärmare (Hem & Trädgård) | Trygghandel.se
Över 16 års erfarenhet av näthandel
ALLTID minst 500st badkar i lager 
Rådgivning inför ert köp

Tubtainer underhållsvärmare

8895 kr
Artnr:
TH2027

Tubtainer-2 Reningssystem Med 2 Kw Elvärmare För Badtunnor

Leveranstid:
Info

Användarvänlig underhållsvärmare och filterenhet för badtunnor. Systemet består av en elvärmare, cirkulationspump, filter och kontrollpanel. Tanken med underhållsenheten är att badtunnans driftstemperatur kan bibehållas enkelt och billigt. Underhållsvärme förbrukar några tiotals cent per dag, beroende på utetemperaturen. Badbaljans vatten håller sig rent upp till flera veckors tid med hjälp av ett integrerat, automatiskt filter, när man använder de nödvändiga kemikalierna. Filtret är en utbytbar och tvättbar fiberpatron som är lätt att byta ut. Den önskade temperaturen väljs från kontrollpanelen och termostaten styr värmen enligt inställningen. Tubtainer-värmaren kan användas parallellt med en traditionell, vedeldad kamin eller för att ensam värma badtunnan med el. Vattnet i tunnan förblir bad dugligt i upp till flera veckor tack vare det integrerade, automatiska filtret, förutsatt att också de nödvändiga rengöringsmedlen används. En elvärmare är ett gott val om vedeldning inte är möjlig.

Filtret fungerar alltid när pumpen är igång, det vill säga varje gång den värms upp. Även om uppvärmning inte behövs, är filtret igång dagligen under förinställda tider.

Systemet är byggt inuti ett fint metallhölje, som har inlopp och utlopp för vatten och användarpanel i andra änden. Enheten har en 2kW värmare och kan användas med 10A elektrisk anslutning. Kabeln har en integrerad jordfelsbrytare. Enheten levereras med två ventiler och två slanganslutningar för 38mm slang.

Produktlängd 60cm
Produktbredd 41cm
Produkthöjd 65cm
Vikt 31kg
Förpacknings längd 63cm
Förpacknings bredd 45cm
Förpacknings höjd 67cm

Systemet är byggt inuti ett fint metallhölje som har inlopp och utlopp för vatten och användarpanel i andra änden. Enheten har en 2kW värmare och kan användas med 10A elektrisk anslutning. Kabeln har en integrerad jordfelsbrytare. Enheten levereras med två ventiler och två slanganslutningar för 38mm slang.
Fler varor från Kirami
Badtunna Hazy M
Badtunna Hazy M
Dark Walnut
25995 kr
Badtunna Breezy M
Badtunna Breezy M
25995 kr
Badtunna Hazy M
Badtunna Hazy M
Coal Black
25995 kr
ABS lock
ABS lock
2495 kr