SPA START SET (Spabad) | Trygghandel.se
Över 16 års erfarenhet av näthandel
ALLTID minst 500st badkar i lager 
Rådgivning inför ert köp

SPA STARTSET

Swim&Fun
SPA STARTSET i gruppen Spabad / Spakemi / Rengöring hos Trygghandel Sverige AB (1796)
SPA STARTSET
599 kr
Artnr:
1796

SPA START SET

Leveranstid:
Info

SPA START SET

Start Set som innehåller alla de kemikalier som är nödvändiga för att hålla vattnet i spa-badet rent och inbjudande.

Med ett Spa Start Set är en säker på att komma i gång snabbt med sitt Spa-bad. Setet innehåller alla de spa-kemikalier, som är nödvändiga för att hålla vattnet i spa-badet rent och inbjudande, samt en överskådlig och informativ guide.

Setet innehåller CleanTab för klorbaserad desinfektion av vattnet. Teststickor för snabb ock enkel test av pH och klor nivå. pH Plus/Minus till att justera pH nivå. Filterfix till effektiv rengöring av spa-badets filter.

CleanTab är en snabbupplöslig och pH neutral klortab, som används både när spa-badet fylls upp, samt vid löpande desinfektion.

Spa Test Strips används för att snabbt och enkelt mäta vattnets pH - och klorvärde. Resultatet läses enkelt av på behållaren.

För högt pH värde (hårt vatten) justeras med pH Minus och för lågt pH värde (mjukt vatten) justeras med pH Plus. Den ideala pH värdet ligger mellan 7,0 och 7,4.

Filterfix används till rengöring av filtret. Små orenheter, inklusive döda hud celler från de badande, kan ge beläggningar som täpper igen filtret. Därför skall filtret rengöras regelbundet med 2-3 veckors mellanrum.Använd biocider på ett säkert sätt. Läs altid etiketten och produktinformationen före använding.

Fler varor från Swim&Fun
SPA FILTERFIX 1L
SPA FILTERFIX 1L
199 kr
Aircooler/Luftkylare Lea
Aircooler/Luftkylare Lea
1000 m3/h
2995 kr / 3995 kr
PIPEFIX 1L
Swim and fun Pipefix
199 kr
PH-MINUS 1,5 kg
PH-minus 1,5 kg
99 kr