ABS lock (Pooler & Tillbehör) | Trygghandel.se
Över 16 års erfarenhet av näthandel
ALLTID minst 500st badkar i lager 
Rådgivning inför ert köp

ABS lock

2495 kr
Artnr:
PC1900-K
ABS lock
Leveranstid:
Info
ABS lock

Kirami sortiment innefattar lock tillverkat av ABS-plast (akrylnitrilbutadienstyren) till dem flesta badtunnemodeller. Locket är riktigt nyttigt extrautrustning: locket har flera bra användningssyften med tanke på både säkerhetsaspekter och nyttor i uppvärmningen. Med ett lock påskyndas uppvärmningen av vattnet, det håller sin värme längre och det går snabbare att värma upp vattnet nästa dag. Locket skyddar även badtunnans innerkar mot UV-strålning. Locket håller bort skräp när badtunnan inte används och det ökar säkerheten för barnfamiljer, familjer med husdjur samt andra som är intresserade av vatten. 

Ett lock i ABS-plast som passar Kirami badtunnor med 170cm diameter, med utvändiga kaminer. Locket har ett stadigt handtag, som underlättar hanteringen.

Det medföljer tre vindsäkrande gummistroppar med motstycken att fästa på tunnans vägg vilka håller locket på plats. Men vi rekommenderar att barnsäkra badtunnans täcklock med Kiramis säkerhetslås som är mycket enkelt och smidigt hindrar att barn annars skjuter av locket. Detta säkerhetslås finns som tillbehör och passar normalt även andra typer av lock till andra badtunnor och spabad.

Yttre diameter 171cm
Produktlängd 171cm
Produktbredd 171cm
Produkthöjd 35cm
Vikt 12kg
Förpacknings längd 171cm
Förpacknings bredd 171cm
Förpacknings höjd 35cm
Fler varor från Kirami
Badtunna Breezy M
Badtunna Breezy M
22995 kr
Badtunna Hazy M
Badtunna Hazy M
Dark Walnut
22995 kr
Badtunna Hazy M
Badtunna Hazy M
Coal Black
22995 kr
Tubtainer underhållsvärmare
Tubtainer-2 Reningssystem Med 2 Kw Elvärmare För Badtunnor
8895 kr